19 Ağustos 2025 Salı
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ'DE CEMAATE EMANETİktidarın kendi sermaye tabanını yaratarak devam eden kadrolaşmasında sıranın büyük pasta 'Spor' a gelmiş olması gayet normal.Bu konuda AKP yi hayranlıkla izleyenlere bir müjde de ŞİKE davasından geliyor.![]()
Fenerbahçe başkanlığına islamcı sermayenin ne büyüğü Ülker gurubundan bir başkan hazırlığı sürüyor.
Ülker Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in, kulüp başkanlığına hazırlandığı malum çevrelerce açıklandı sayılır. İktidarın genel konuşma uslübüne uygun olarak böyle bir şeyin olmadığını açıklayarak tamda meselenin bu olduğu işaretinin anlaşılması zor değil.AKP lilerin ne zaman yapacakları zor işlerde hep dediklerinin tersi çıkmıştır.Buda aynen öyle olacağa benziyor. Konu ile ilgili açıklama şöyle; " Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, futbolda yaşanan şike soruşturması kapsamında göz altına alınan Aziz Yıldırım’ın yerine adı kulüp başkanlığı için geçen Ülker Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in, kulüp başkanlığı iddiasında olmadığı mesajını verdi. Yüksel Günay, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, Murat Ülker’in yurt dışında olduğunu ve kendisini aradığını belirterek, Ülker’in başkanlık konusundaki mesajını bildirdi.
Günay, Murat Ülker’in kendisine ilettiği mesajda, "Benim Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için bir iddiam yoktur. Aday da değilim. Benim başkanım Aziz Yıldırım’dır. Bu haberin nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Ne şahsım, ne de Ülker Grubu’nun Fenerbahçe yönetimi ile bir problemim yoktur" ifadelerini kullandığını kaydetti."
Haber Kaynağı: ESH- Doğan Prepol
Yükleniyor...
İLGİLİ HABERLER
|