15 Şubat 2025 Cumartesi
İZMİR BOSNA SANCAK DERNEĞİ 'KADIN FESTİVALİ’NDE YERİNİ ALIYORİzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında bu yıl 8.'sini düzenlediği "Kadın Festivali" Kültürpark 2 ve 3 No'lu holde 8-9-10-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.![]() İZMİR BOSNA SANCAK DERNEĞİ ‘KADIN FESTİVALİ’NDE YERİNİ ALIYOR GÜL; BOŞNAK MUTFAĞINI BURADA EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Dünya Emekçi Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında bu yıl 8.'sini düzenlediği "Kadın Festivali" Kültürpark 2 ve 3 No'lu holde 8-9-10-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. İzmir Bosna Sancak Derneği 4 gün sürecek 9. Kadın Festivali kapsamında, İzmir'de yaşayan Boşnak emekçi kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin yanı sıra Boşnak börekleri ve tatlılarını 2 Nolu holde, 96-97-98-99 nolu stantta sergileyerek İzmirliler le buluşturacak.
İzmir Bosna Sancak Dernek başkanı Abdullah Gül, Dört gün sürecek 'Kadın Festivali'nde İzmir'e göç eden Boşnakların Kültürü'nü tanıtmayı hedefliyoruz. Derneğimizin Kadın kolları açtığımız bu stantta Boşnaklar'a özgü el emeği göz nuru ürünlerin yanı sıra, Boşnak mutfağından örnekler tatlarından Boşnak böreği ve Boşnaklara özgü tatlıların tanıtılmasıdır. Boşnak tarihi ile ilgili Boşnak kökenli her vatandaşın başucu kitabım diyebileceği kitapları bu standımızdan temin edilebilir. Bütün vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz" dedi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haber:Doğan Prepol Haber Kaynağı: ESH- Doğan Prepol
Yükleniyor...
İLGİLİ HABERLER
|