İzmir de Ulaşım

Beş yıldır kalitenin ve konforun adresi

Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kemalpaşa İzmir, sektöründeki beşinci yılını kutlarken kalitenin ve konforun adresi olmaya devam ediyor.

28 Şubat 2019 Perşembe 11:28

Beş yıldır kalitenin ve konforun adresi

 

Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kemalpaşa İzmir, sektöründeki beşinci yılını kutlarken kalitenin ve konforun adresi olmaya devam ediyor.

 

Kapılarını misafirlerine açtığı 2014 yılı Şubat ayından bu yana yüksek misafir memnuniyeti ile hizmet veren Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kemalpaşa İzmir, sektördeki beşinci yılını kutluyor. Konforlu odaları, dünya lezzetlerini barındıran restoranı, kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve spa merkezi ile misafirlerini ağırlayan Ramada Kemalpaşa, farklı amaçlarla tasarlanan toplantı salonları ile firmaların gala yemekleri, seminerleri, davetleri ve ürün tanıtımları için de vazgeçilmez bir adres konumunda.

 

Misafirlerine Nif Dağı’nın gölgesinde, Spil Dağı manzaralı odalarda konaklama imkânı sunan Ramada Kemalpaşa, zorlu karşılaşmalar öncesi kamp yapan spor kulüplerinin de tercihi oluyor. İzmir’in Süper Lig’deki temsilcisi Göztepe Spor Kulübü, Süper Lig karşılaşmaları öncesi Ramada Kemalpaşa’da kampa giriyor.

 

Güler yüzlü, dinamik ve profesyonel ekip 

Misafirlerine mükemmel bir konaklama deneyimi yaşatmak için her gün aynı heyecanla ve özenle işe koyulduklarını dile getiren Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kemalpaşa İzmir Genel Müdürü Selin Avşar İnanlı, İzmir’in zarafetini ve samimiyetini hizmetlerine yansıtırken bölgenin gelişimine yönelik misyonlarını da yerine getirdiklerini ifade ediyor.

İnanlı, Güler yüzlü, dinamik ve profesyonel bir ekip ile beş yıldır kalitemizden ödün vermeden, yüksek misafir memnuniyeti ile hizmet veriyoruz. İzmir’in Anadolu’ya açılan kapısı olarak tanımlanabilecek bir noktada, günden güne gelişen bir lokasyonda uluslararası standartlarda hizmet vererek bölgenin gelişimine katkı sağlıyoruz. Özellikle iş dünyasının, kültür ve doğa turizmi için bölgeye gelenlerin ilk tercihiyiz. Her iki katta bulunan ayrı çalışma alanları ile Dublex Suite odalarımız uzun konaklamalar için mükemmel bir alternatif oluşturuyor. Özel jakuzili süitten kapalı yüzme havuzuna, masaj ve bakım odalarından sauna, hamam ve spor salonuna kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği 1500 metrekarelik alana yayılan spor ve sağlık merkezimiz, Ramada Kemalpaşa’nın ayırt edici özelliklerinden bir diğeri. Spor kulüplerinin zorlu karşılaşmalar öncesi otelimizi tercih etmesinin sebeplerinden biri de fark yaratan bu hizmetlerimiz” diyor.

 

Üstün konaklama deneyimi, fark yaratan hizmetler… 

Ramada Kemalpaşa; Standart - Deluxe - Suit ve Dublex Suit odaları, her biri gün ışığı alan toplantı salonları, geniş bir alana yayılan SPA merkezi ve dünya lezzetlerini barındıran Cherry Restaurant’ı ile sadece İzmir’in değil bölgenin en iyi hizmet sunan otellerinden biri olarak dikkat çekiyor.

 

Sunduğu üstün konaklama hizmeti ile Booking.com ve Tripadvisor “mükemmellik sertifikası” bulunan Ramada Kemalpaşa, Ramada Worldwide’ın dünyadaki 9 bin 100’ü aşkın oteli arasından en iyilerine verilen “Best of" ödülüne de layık görüldü. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız Sertifikası”nın da sahibi olan Ramada Hotel & Suites by Wyndham Kemalpaşa İzmir; doğa dostu uygulamaları, fark yaratan hizmetleri ve profesyonel ekibi ile beşinci yılında da iyi hizmetin, kalitenin ve konforun adresi olmaya devam ediyor. 



Bu haber 92718 kez okundu
Yükleniyor...