İzmir de Ulaşım

İKTİDAR KAYNAKLI BESLENEN ANKETÖRLER

Sokaklarda Kahvelerde Taksilerde yapılan anket sonuçları AKP için hüsranken sipariş anketlerde % 50 AKP çıkıyor.Buda gösteriyorki anketler adamına göre sonuçlanıyor.Medya da yayımlanan anketlerin tümü iktidarı pekiştiren sonuçlarla anılıyor.

11 Mart 2011 Cuma 23:54
 Kapitalist ahlak toplumu yönlendirmeye dönük işler ve gelişir.Kendi sömürü kurallarını empoze etmede sınır tanımayan bir pervasızlıkla işler bu dümen.
Son 3 seçim sürecindede enterasan hilelerle tanışıyoruz. Seçimlerin şaibeli olduğuna dair söylentiler ayyuka çıkıyor. YSK nun serverine yapılan dış müdahalede kimse -YSK dahil- itiraz etmedi ve bunu yalanlamadı.Ama muhalefette üstüne gitmedi.Sanki bir yerden bu konu dillendirilmesin diye talimat verdi.Ve bıçak kesmiş gibi kesildiitiraz sesleri.
Ancak şimdi artık durum geçmişten farklı.CHP yeni yönetimi eski yöneticilere benzemeyecek gibi.Başta KIlıçtaroğlu olmak üzere tanınan CHP kurmayları bu seçine asılıyor.Halkında bu seçimlerin önemini algılamış olması ayrı bir avantaj.Sonuç nasıl olur bilmek için artık kahin olmak lazım.Çünkü hileye karşı gelişecek önlemler başarılı olacakmı? Bunu bilmeye kahinlik lazım.

Anket Konusunda ve Yalan Haberde Kılıçtaroğlu söyle konuştu;

"ANKET PALAVRALARINA KESİNLİKLE İNANMAYIN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  anketlere inanılmamasını isteyerek, “Anket palavralarına kesinlikle inanmayın.  Yok efendim yüzde 50'ymiş, yok yüzde 58'i hedefliyorlarmış. İsterseniz yüzde  100'ü hedefleyin, ben sizi o koltuktan indirmeye kararlıyım” dedi.
“RAHMETLİ BABAMA, ANNEME YAPMADIKLARI İFTİRA KALMADI”
Konuşmasında, “AKP iktidara geldi 7 göbeğimizi araştırdı”  diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
“Rahmetli babama, anneme yapmadıkları iftira kalmadı. İnsanda biraz  utanma olur. İnsanda biraz Müslümansa, Müslümanlığın M'si olur. Her türlü  ahlaksızlık, her türlü çirkef, her türlü yalan manşetlerde...Bugün bir gazetenin  manşeti 'Efendim son olaylar nedeniyle biz alelacele il başkanları, ilçe  başkanlarıyla erken toplantı yapmışız. İnsaf, insaf, yalanın kuyruklusu olur da  bu kadarı olmaz. Bin 500-2 bin kişiyi Ankara'ya davet edeceksiniz, önce otelleri  ayarlarsınız, toplantı salonunu ayarlarsınız. Bunun için de 1-1,5 ay önceden  hazırlık yapılır. Nasıl öne alabilirsiniz, hangi otelde yer bulacaksınız.  Gazetenin adı ne Yeni Şafak. Kimden beslendiğini söylesin Yeni Şafak. İnsanda  biraz insanlık olur. En azından bir sorarlar.
Haber Kaynağı: Hürriyet Gazetesi
Yükleniyor...