İzmir de Ulaşım

Mutlu’nun arkasında kenetlendiler …

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kuruluna katılan oda başkanları Zekeriya Mutlu’ya destek mesajları verdi.

31 Ocak 2018 Çarşamba 16:56
Mutlu’nun arkasında kenetlendiler…


Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kuruluna katılan oda başkanları Zekeriya Mutlu’ya destek mesajları verdi. 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) genel kurulunda başkan Zekeriya Mutlu’nun arkasında kenetleneceklerini belirten oda başkanları, özetle şunları söyledi:

Mevlüt Turun (İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı):

Zekeriya Mutlu ile 30 yıla dayanan dostluğumuz bulunuyor. Kendisini çok iyi tanıyorum. Özverili çalışan,  iyi niyetli tutumuyla herkesi kucaklamaya özen gösteren, üyenin derdini kendine dert edinen, teşkilata önemli hizmetler veren,  ve bu çalışmaları da severek yapan saygın biri. Birlik kongresinde her anlamıyla yanındayız, kayıtsız şartsız Mutlu ile beraberiz.

Latif Ok (Karaburun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı):

İlçemizin gelişmesi, üyelerimizin refahının artırması için Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu ile işbirliği altında çalışmalarımız oldu. Kendisinden ziyadesiyle memnunuz. Çalışkan, dürüst, güzel yürekli bir ağabeyimiz. Birlik kongresinde Zekeriya Mutlu’nun arkasında kenetleneceğiz.

Yalçın Ata (İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı):
Zekeriya Mutlu camiamıza ve oda yönetimimize büyük destekler verdi. Oda yönetimi olarak onun tecrübelerinden, önerilerinden fazlasıyla yararlandık. Sadece başkanımız olarak değil, değerli bir büyüğümüz olarak da kendisini seviyoruz, saygı duyuyoruz. Zekeriya Mutlu’yu desteklemekten başka bir düşüncemiz olamaz.

Mustafa Akkaya (Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı):
Zekeriya Mutlu başkanımla uzun yıllar ağabey kardeş ilişkisi ve sıcaklığı içinde çalışıyoruz. Zekeriya Mutlu esnaf teşkilatı için bir şanstır. Birlik kongresinde Zekeriya Mutlu’nun yanında olacağız, onun yolundan gideceğiz.

Hakkı Kocakara (Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı):

Zekeriya Başkanımız üyelerimizden ve oda yönetimimizden hiçbir zaman ilgisini esirgemedi. Her başımız sıkıştığında gönül rahatlığı ile kapısını çalmadan yanına gidebildiğimiz bir başkanımız. Bize çok emeği geçti, şimdi sıra bizde. Mayıs ayında Birlik Başkanlığını destekleyeceğiz, bize düşen ne varsa yerine getireceğiz.

Zafer Dursun (İzmir Oto Galericileri Odası Başkanı):
Zekeriya başkanımız vizyonu ile esnaf sanatkar camiasına yön veren bir yönetici. İzmir esnafı için büyük bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. Mayıs ayındaki Birlik kongresinde esnaf sanatkarların geleceği için Zekeriya başkanımızı destekleyeceğiz.

Günay Öz (Urla Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı):

İzmir Birliği’nde, Zekeriya başkanın yönetimindeyim, onunla beraber çalışıyoruz. Aynı takımdayız. İzmir esnaf sanatkarına önemli hizmetler verdiğimize inanıyorum. Başarılı bir ekibin önderi olan Zekeriya Mutlu ile birlikteliğimiz Birlik genel kurulunda da sürecektir.

Ahmet Birol Aydınhan (Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı):
Biz göreve yeni seçildik. Bizi ilk arayan, ilk kutlayan, bir sorunumuz olduğunda yardımcı olacağını belirten ilk kişi Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu oldu. Sayın Mutlu odaların başarılı olması, esnaf sanatkarın rahat ve huzurlu çalışma ortamlarına sahip olması için elinden geleni yaptığını görüyoruz. Yeni yöneticiler olarak bizim de böyle yardımsever ve samimi liderlere ihtiyacımız bulunuyor. Böylesine örnek bir yöneticilik sergileyen Zekeriya Mutlu’yu yeni dönemde de başkanımız olarak görmek istiyoruz. Birlik genel kurulunda da oyumuz tartışmasız Zekeriya Mutlu’dan yana olacaktır.

 
Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 38065 kez okundu
Yükleniyor...