İzmir de Ulaşım

İZBAKBAY 3.MAĞAZASINI AÇTI

Bakkal esnafına tedarik desteği vermek için kurulan İZBAKBAY 3. şubesini Buca'da açtı.

13 Kasım 2014 Perşembe 23:54
İZBAKBAY 3.MAĞAZASINI AÇTI

Bakkal esnafına tedarik desteği vermek için kurulan İZBAKBAY 3. şubesini Buca'da açtı.

İzmir bakkalar ve bayiler odasının kurduğu, İZBAKBAY 2009 yılından beri faliyet gösteriyor; bakkal ve bayi esnafının büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan

İzmir Esnaf  ve Sanatkalar odaları birliği başkanı  Zekeriya Mutlu ’Küçük işletmelere sahip çıkan her girişimin desteklenmesi gerektiğini söyledi, bakkallar odasının yöneticilerini kutlayan  Mutlu bu örnek girişim başarılı çalışmalarını sürdürerek büyüyor. İzmir Birliği esnaf  sanatkarlara çalışmalarıyla güç veren oda yöneticilerinin yanında olmuştur. İZBAKBAY diğer odalara da örnek olmalı ve bu yöndeki girişimler ülke yöneticileri tarafından daha fazla desteklenmelidir’ dedi.

İzmir bakkallar ve bayiler odası başkanı Emin Bağcı
ise İZBAKBAY'ın her geçen gün gücüne güç kattığını, çalısmalarından üyelerin memnuniyet duydugunu hatırlattı.Bağcı bakkal esnafına uygun koşullarda tedarik desteği veren İZBAKBAY önemli bir işlevi yerine getiriyor üyelerimizin İZBAKBAY'a gösterdiği ilgi nedeniyle şubelerimizi arttrıyoruz; üyelerimizin desteği olduğu müddetçe şirketimizi büyütmek için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
 
Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 1396 kez okundu
Yükleniyor...