İzmir de Ulaşım

YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ SUÇLAR MIŞ

Adamcı oğlu pişkin ve üstelik yavuz hırsız.Kuşkusuz sıradan hırsızlar bunların becerisini gösteremez.Mutlaka usta hırsız olmak gerekir bunların çaldıkları gibi çalmaya.

21 Aralık 2011 Çarşamba 10:35
 Meclis kürsüsünden CHP'li Muharrem İnce, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın Devrek Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kardeşine milli emlaktan arsa sağladığını söylüyor, elinde belgelerden söz ediyor.Fakat gel görki buna cevap olarak AKP li milletvekili öyle bir cevap veriyor ki yeni model soruyu cevaplama bumu dedirtiyor.
Muharrem İnce gece geç olduğu için bir barı kapatan polisleri sürgün ettirmiş.Haydi duy inanma.Hem gece, hem alkol, hemde sürgün ettirmek.
Nerede Milli Emlaktan sağlanan çıkar?
Ne oldu arsaya?
Sahiden bu belgeler uydurmamı yoksa gerçek mi?
AKP linin o soruya verdiği yanıttan biz bunu asla öğrenemeyeceğiz.
İşte yeni model suç itiraf biçimi bu olsa gerek.
İşin bir diğer yanıda bu talanı meclise taşıyan sayın Muharrem İnce'nin düştüğü tuzak.
Adamcı oğlu provake ederek iş kaynatma yolunda Sayın İnce'de onun oyununa gelip kendini savunur duruma düşüyor ve belgeli talan ortadan gidip İnce'nin kendini ispatlaması geliyor ortaya.Bu oyuna gelmemeli oysa.
Önce elindeki belgeli talanın hesabını sorsun ondan sonra gerek varmısı bile tartışmalı o adi provake soruya yanıt versin.
Milletin malını talan ettinmi?
-Polisleri sürgün ettirdi.
Varmı böyle bir yanıtlama biçimi?
Millet salak mı?
Bu dangalakların anlamadığı bir şey var, insanların gözlerinin içine baka baka din iman adına konuşup dünyanın en aşağılık yöntemleri ile Milletin malını talan edenler bunu heabını ödeyecekleri zamanıda mutlaka göreceklerdir.
Kim kaçabilmiştirki bu sorgudan?
Hitler mi?
Mussoloni mi?
Yoksa afrikalı katiller mi?
Bunlarda kaçamayacaktır.
Ulu divan dedikleri yer bunlar için kurulu bekliyor.Bu gün değilse yarın oraya uğramadan kurtuluşları olabilecek mi?
Göreceğiz.
Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 2119 kez okundu
Yükleniyor...