İzmir de Ulaşım

ŞİMDİ ALKIŞLAR KİME GİDECEK

Taşlar yerine oturuyor, Devrimci uyarılara kulak tıkayanlar şimdi ne yapacak?Amerikan projesi yaşama geçiyor...HDP destekli AKP-CHP ortaklığı...MHP yine bildiğiniz gibi...

18 Haziran 2015 Perşembe 13:55
  Koalisyon tartışmaları ilk günün sabahı (8 Haziran) başladığı karanlık sır perdesinden sıyrıldıkça, 7 Haziran öncesi muhtemel öngörüleri bir bir yıkarak, gerçek planlayıcısının istediği kıvama geliyor.
"Verin Oounuzu AKP gitsin," aldatmacasının sonuçları, o günlerde "bu bir aldatmacadır, AKP-CHP ortak hükümet formülü ile Cumhuriyeti kurucu partisi ile yıkacaklar" uyarısına rağmen kurgulanan oyun bu gün, anbe an ortaya çıkıyor.
Özellikle Kemalist-Milli (Ulusal) seçmen kitlesi "Oylar bölünmesin-AKP gitsin" rüyasına korkunç bir algı operasyonu ile sürüklenerek, Kemalizm'e ağır bir darbe indirilmesinin yardımcısı ve hatta kendisi konumuna sokuldu.
Bu Türkiyenin aydınlanma devrimine indirilecek son darbenin ön hazırlığı sayılır mı?
Bu gün sözde solculuğun yeni adresi diye sunulan cici, saz çalan çocuk Selahattin Demirtaş'ın eş başkanı olduğu HDP saklı ajandasını açıp; "AKP ve CHP bizim ilkelerimizi de içine alacak bir koalisyon kurarsa biz dışarıdan destek sunarız." demecini yaptı.
Sen neden yer almıyorsun bu ortaklıkta?
Ya sen zaten Dolmabahçesi mutabakatı ile AKP nin yol arkadaşısın, ya da tehlikeli oyun CHP ye, kaymak bana diyorsun?
Acaba hangisi?
Sonra devam ederek; “Koalisyon görüşmeleri için resmi ve gayri resmi şimdiye kadar bir görüşmemiz olmamıştır, her partiye kapımız açıktır. Sayın Davutoğlu’nun artık seçim öncesi dili ve üslubunu terketmesi lazım. Bu dil seçimde AKP’ye kaybettirmiştir. 
Herkes kendi görüşünü belirtebilir, KCK yetkilileri de görüşlerini belirtebilir. Çözüm sürecinin aktörüdürler. Ama biz KCK’ dan talimat almıyoruz. Partimiz kendi kurullarında kararlarını alır. Biz kimseden talimat almıyoruz. Çözüm süreci eskisi gibi yürümeyecek eskisi gibi hantal ve tek taraflı yürümez. Öncelikle tahkim edilmiş ateşkese ihtiyaç var” dedi.

Görüyormusunuz Cici Çocuğu...
Bağlama böylede çalınabiliyormuş.


Bu çocuk AKP nin gizlendirilmiş ortağıdır diyenler % 0.33 te kaldı.İnanmayanlar % 60 aldı.
Hani AKP den kurtulmaktı hedef...
A dostlar mesele Erdoğan'ın başkan olması meselesimiydi?
Şimdi yukarıda ki 7 haziran öncesi Kemalist-Milli (Ulusal) Vatanseverlerin, Devrimcilerin uyarısı "bu bir aldatmacadır, AKP-CHP ortak hükümet formülü ile Cumhuriyeti kurucu partisi ile yıkacaklar" ete kemiğe büründü mü?

Fazıl Say şimdi bize ilk bestesini hangi enstürümantal ile icra eder?
Yılmaz Özdil, İzmir'in açık sözlü çocuğu keşke yanılsaydı...

Eyyy Amerikan çıkar ve projeleri için peşrev çekenler nasılsınız?
Yalancımısınız yoksa aldatıldığınızı mı yazacak, konuşacaksınız?
Artık alkışlarınız kime?

M.Güneş

Bu haber 1298 kez okundu
Yükleniyor...