İzmir de Ulaşım

BAŞBAKAN'DAN CEPLERE MESAJ

Başbakan; "Bayram kutlama zamanı değil, finişe az kaldı" diyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimininden başka bir şey düşünmeyen bir Başbakan.

28 Temmuz 2014 Pazartesi 20:33
BAŞBAKAN'DAN CEPLERE MESAJ

Başbakan; "Bayram kutlama zamanı değil, finişe az kaldı" diyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimininden başka bir şey düşünmeyen bir Başbakan. Müslüman bir ülkenin başbakanıdan beklenen açıklama aslında; "İsrail Hükümeti'nin ve IŞİD'in katliamları nedeniyle Bayram kutlamak olmaz" şeklinde olmalıydı. Bizim Başbakanımız'ın gündeminde katliamlar değil, sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi var ne acı.


RTE IŞİD'in elinde tututğu rehineler hakkında tek kelime etmezken, birinci gündemi Cumhurbaşkanlığı seçimi. Ayrıca terörist başı Öcalan'la hapishanede fotoğrafçektirenler hakkında yasal işlem başlat(a)mazken, gözaltına alınan Emniyet Müdürleri ile fotoğraf çektiren bağımsız milletvekili Hakan şükür ve görevdeki emniyet yetkililerinin soruşturulması için savcıları göreve çağırıyor.
Yani RTE nin hedefinde tek birşey var o da Cumhurbaşkanlığı seçimi. Bir de şu soruyu sorarak sonlandıralım: Cep telefonlarına bayram kutlama mesajı atıyor RTE. Bu mesajların parasını devlet kasasından mı ödüyor yoksa cebinden mi? Bunu belgelemsiyle açıklaması gerekir aslında.

Başbakan devlet imkanları ile yani Yetimparası ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giriyor.

RTE'nin Cep telefonlarına gönderidiği mesaj;
 
Haber:Doğan Prepol  

Bu haber 1026 kez okundu
Yükleniyor...