İzmir de Ulaşım

ALTAN İNANÇ İL BAŞKANLIĞI İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN

"Partinin emekçileri iktidar yürüyüşünü taçlandırmada en büyük sermayesi olacaktır." Bu inancın altını çizmeye gerek var mı? Hayat bunu defalarca doğrulamamış mı?

06 Aralık 2019 Cuma 15:17
İşte bir parti emekçisi "örgütten görev gelirse bundan kaçamam" diyor.
Altan İnanç "örgütün verdiği görevinden kaçılmaz." dedi. 
İzmir/Güzelbahçe'den Delege seçilen Altan İnanç, "Adaylık bu süreçte zorunlu olarak örgüt tarafından önümüze konulursa görevden kaçamam." diyerek İl Kongresine yeşil ışık yaktı.

İzmir CHP'nin içinde, uzun yıllar her kademede mücadele adamı olan Altan İnanç, ilçe kongrelerinden çıkan delege yapısının vereceği görevden kaçılmayacağının altını çizerek "Kadro Çalışmaları"nı destekleyeceğini belirtti.

İl Başkanlığı için nabız yoklayıp, delegelerin tercihlerini değerlendirerek kongrede il başkanı adaylığına soyunacağı söylenen Altan İnanç, bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "İlçe kongrelerini yakından edeceğim.Adaylık bu süreçte zorunluluk olarak önümüze örgüt tarafından konulursa görevden kaçmam." dedi.

CHP'nin iktidar mücadelesi tabandan yetişen kadroların, kararlı mücadelesi ile taçlanabileceği görüşü Genel merkez tarafından dillendiriliyorsa işte Altan İnanç gibi örgütün tecrübeli emekçilerine çok iş düşecek demektir.


Haber Kaynağı: ESH

Bu haber 78738 kez okundu
Yükleniyor...